Ensimmäinen harjoitteluviikkoni huipentui viikonloppuna Turun kädentaitomessuihin. Vilkasta vilinää messuihin tottumattomalle,  muutaman viime viikolta naamatutun asiakkaan ehdin silti bongata vilinän keskeltä. Langat tekivät hyvin kauppansa ja uudet SWTC:n langat herättivät paljon kiinnostusta.

Viime viikko täällä myymälässä oli myöskin vauhdikasta menoa, ensimmäisenä päivänä somistin näyteikkunaa, kahtena päivänä saapui lankaa,  torstaina alkoi inventaariale ja siinä seassa pakattiin ja valmisteltiin messuja. Oikean käden ranteeni otti siitä kaikesta touhusta vähän itseensä ja tulehtui. Messuasuani täydensikin lauantaina rannetuki, joku herra huomioi sen ja kysyi olenko neulonut niin paljon, että ranne on pitänyt paketoida, hmm.

Neulomiseni ovat olleet yllättävän vähissä, hieman ehdin viime viikolla kokeilla uutta Tofutsies-sukkalankaa ja neuloa myymälään mallineuletta Vanity-langasta mutta sitten ranne kipeytyi ja neulominen sai vähäksi aikaa jäädä. Voinette kuvitella miltä minusta tuntuu? Puuhailen päivät pitkät ihanien lankojen äärellä, enkä voi neuloa, ah ja voi! 

Huomena yritämme saada SWTC-langat kuvattua, uutta ihailtavaa on siis tulossa ihan pian.

Kirsi