Nuha on mutta onneksi pian piristää. Saamme näinä päivinä lisää uutuuksia valikoimiimme. Näitä valtameren takaa tulevia uutuuksia olemmekin jo malttamattomina odotelleet. Hyllyihin olemme raivanneet uusille tulokkaille tilaa mutta en usko että ne ennättävät kovin kauaa hyllyissä vanhenemaan. Kerromme aarteistamme kuvien kera pian lisää.

Meillä aloitti eilen harjoittelija Kirsi ja hän somisti ensitöikseen Piikkopirran ikkunan. Ihanan keväinen ja raikas siitä tulikin. Kirsi mahdollisesti myös näkyy ja kuuluu täällä meidän blogilla. Myös tähän palaamme vielä.

Tervetuloa kaikki Kädentaito messuille Turkuun 15.-16.3. Turun messu-ja kongressikeskukseen. Messuille pakkailua olisi siis ohjelmassa tällä viikolla. Laatikot pyörivät varastossa paikasta toiseen ja toivottavasti löytävät lopulta tiensä myös messuille. Pientä tilan ahtautta on odotettavissa, sillä uutuudet saapuvat kesken kiireisimmän pakkailun. Älkööt siis asiakkaat pelästykö, jos liikkeemme on tulevina päivinä hieman sekasorron vallassa. Kaikki on kyllä hallinnassa, tai näin me halutaan ainakin uskoa.


Itse toivon että nuhani paranisi ennen messuja, sillä olisi huomattavasti paljon mukavampaa olla asiakaspalvelussa ilman yskää ja valuvaa duha dedää.