.. yhdysvaltalaisen SWTC:n luontoystävälliset langat ovat siis saapuneet eilen valikoimiimme, näitä ne Annelin mainitsemat langat ovat.
Kerrotaan taustoista sen verran, että olemme tehneet jakelusopimuksen SWTC:n kanssa vuoden alussa ja toimimme siis näiden lankojen maahantuojina. Jakelu tulee toivottavasti kattamaan laajasti kotimaisia lankakauppoja, jotta nämä ihanuudet ovat kaikkien ulottuvilla, TitiTyyllä SWTC:n langat ovatkin jo valikoimissa. Lankoja saa tietysti meidän Turun myymälästä (myös puhelimitse tilaamalla) sekä tietysti omasta verkkokaupastamme nämä tulevat löytymään. Yritämme saada langat sinne mahdollisimman pian =)

1372452.jpg
Tässä pieni näyte sukkalangaksi tarkoitetusta Tofutsies-langasta, joka sisältää esim. kitiinikuitua (äyriäisten kuorista valmistettua kuitua). SWTC:n langat ovat esillä Turun Kädentaitomessuilla viikonloppuna, reiluin messutarjouksin tietysti.

Viikon aikana on myös touhuttu muutakin kuin tutkittu SWTC:n lankoja. Ollaan pakattu messuja varten (Anneli on siis pakannut, mä olen komeasti laistanut siitä), toimitettu lähetyksia lankakauppoihin ja nettikaupan asiakkaille, järjestetty myymälään inventaariale ja Katialta tuli lankaa lisää tänään. Kirsi-parka on joutunut heti raatamaan laatikoitten kanssa, hyvään saumaan osui tuo aloitusaika.

Annika